0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

Zaal huren?

Voor iedereen is er wel een geschikte ruimte te huren in het dorpshuis. Of het nu een feestje is voor 15 mensen of voor 100 mensen. Door ruimten aan elkaar te koppelen kan aan veel wensen worden voldaan.

Daarnaast is er ook een grote zaal met een capaciteit voor 200 mensen, met een groot toneel. Geschikt voor uitvoeringen, een groot feest of optredens van artiesten en bands.

Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt biedt het dorpshuis vele mogelijkheden. Of u nu een bijeenkomst met relatie wilt organiseren, een dealerdag of een dag met de eigen medewerkers op “de hei”. Het kan allemaal in het dorpshuis.

Door diverse grootte van zalen en de eigentijdse uitstraling kunt u uw gasten/medewerkers een verrassende dag bezorgen. En daarbij opgeteld een goed geoutilleerde keuken, waarin een team van professionals de heerlijkste gerechten en hapjes kunnen verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat voor uw bijeenkomst of evenement.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Hennie

Sfeer impressie zalen

Capaciteit zalen

Het dorpshuis bestaat uit drie zalen die ook nog eens te combineren zijn. Genoeg mogelijkheden dus! Elke zaal heeft zijn eigen functionaliteiten en voordelen. Zie hieronder wat elke zaal te bieden heeft en welke zaal geschikt is voor uw evenement.

Kleine Krakelingenzaal

Geschikt voor 10 à 20 personen. Ideaal voor een vergadering met een selecte groep. De zaal beschikt over een beamer en aansluiting voor laptop.

Grote Krakelingenzaal

Geschikt voor maximaal 75 personen. Deze zaal beschikt over een grote bar, waardoor hij ideaal is voor een feestje.

Krakelingenzaal gecombineerd

Door de kleine en grote zaal te combineren is hij geschikt voor maximaal 100 personen. Ideaal voor een feestje door zijn grote bar.

Kasteelzaal

Geschikt voor max. 200 personen. Daarnaast beschikt de zaal over een groot toneel, waardoor het ideaal is voor uitvoeringen of optredens van artiesten en/of band. Tevens is deze zaal uitermate geschikt voor een groot feest.

Meer weten over de kosten en mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat voor uw bijeenkomst of evenement.