0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

Een heerlijke lunch

In dorpshuis De Krakeling kunt u dagelijks van 10.00 – 15.40 terecht voor een heerlijke eenvoudige lunch of een kopje koffie/thee. Bij mooi weer in de zomermaanden in het terras geopend. Deze lunch wordt volledig verzorgd door de cliënten van ASVZ.

Weekactie

Elke week is er een andere weekactie! Vraag ernaar in het dorpshuis en houd onze facebook pagina in de gaten!

Corona

Vanwege het Corona virus is het dorpshuis momenteel alleen geopend voor het afhalen van eten. U kunt maandag t/m vrijdag van 9.30 – 13:00 uur telefonisch de lunch bestellen via 0345 – 61 71 48. U kunt de lunch dan afhalen tussen 12.00 en 13.30 uur.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Hennie

Dagbestedingsproject

In het dorpshuis zijn vijf mensen met een verstandelijke beperking in de nabijheid van twee begeleiders van maandag t/m vrijdag aan het werk. Zij nemen verschillende taken op zich, zoals: op- en afbouw van zalen, opruimen, huishoudelijke taken en nemen uw bestelling op in onze ‘huiskamer’ of bij mooi weer op het terras. En hier blijft het niet bij; In de toekomst willen zij voor ouderen speciale middagen gaan verzorgen. Bijvoorbeeld een film of muziek uit de oude doos of een karaoke middag.

Over ASVZ

ASVZ biedt duurzame zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. In contact met onze omgeving laten we zien wat we doen en kunnen. En vooral hoe we dat doen. Zo versterken we de verbinding met cliënten, ouders, vrijwilligers, gemeente en de maatschappij. Dit doen we samen met bevlogen medewerkers uit de praktijk.