0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

Een heerlijke lunch

In dorpshuis De Krakeling kunt u dagelijks van 10.00 – 15.30 terecht voor een kopje koffie/thee voor een gezellige praatje of een krantje lezen.. En tussen 12.00 uur en 13.30 uur serveert de dagbesteding een heerlijke lunch. Van diverse broodjes tot een snack met frites. Zie hiervoor de menukaart in het dorpshuis. En dit alles tegen zeer redelijke prijzen. Deze lunch wordt volledig verzorgd door de cliënten van ASVZ.
Bij mooi weer in de zomermaanden is ook ons terras geopend, zodat u kunt genieten van het zonnetje tijdens uw lunch.

Weekactie

Elke week is er een andere weekactie! Een heerlijk lunchgerecht tegen een zeer schappelijke prijs. Vraag ernaar in het dorpshuis of houd onze facebook pagina: ‘Dorpshuis De Krakeling Heukelum’ of de facebook pagina: ‘Dagbesteding De Krakeling’ in de gaten!

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met Hennie

Dagbestedingsproject

In het dorpshuis zijn vijf tot zeven mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van twee verzorgers van maandag t/m vrijdag aan het werk. Zij nemen verschillende taken op zich, zoals: op- en afbouw van zalen, opruimen, huishoudelijke taken en nemen uw bestelling op in onze ‘huiskamer’ of bij mooi weer op het terras en maken zij deze lunch ook voor u klaar. En hier blijft het niet bij; In de toekomst willen zij voor ouderen speciale middagen gaan verzorgen. Bijvoorbeeld een film of muziek uit de oude doos of een karaoke middag.

Over ASVZ

ASVZ biedt duurzame zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. In contact met onze omgeving laten we zien wat we doen en kunnen. En vooral hoe we dat doen. Zo versterken we de verbinding met cliënten, ouders, vrijwilligers, gemeente en de maatschappij. Dit doen we samen met bevlogen medewerkers uit de praktijk.