0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

“Proeve van Bekwaamheid” 28 okt 2022

Iedere honderd jaar op de laatste vrijdag van oktober verzamelen de heksen van de wereld zich. Goede vrouwen, mannen en kinderen die als heks de wereld een beetje beter willen maken komen tezamen in Hekselum, een dorp dat alleen die dag bestaat. 

Om te voorkomen dat ook kwade krachten toegang krijgen moet je de weg naar Hekselum zoeken en het pad met uitdagingen bewandelen. Voldoe je aan alle proeven van bekwaamheid dan mag je door de poort…

Om deel te nemen aan de tocht dien je je op te geven. Dit kan in groepjes van 10 personen. Ben je met minder personen dan wordt je in een groep ingedeeld. De 1e groep vertrekt rond 19:00 uur. Je krijgt bericht over hoe laat jouw groep vertrekt en de exacte vertreklocatie. 

De tocht eindigt op de Koornwaard, hier ben je dan ook van harte welkom om wat te komen drinken als je niet aan de tocht mee doet. Wij zouden het leuk vinden als je verkleed komt en trek je stevige schoenen aan. 

Let op vol = vol en deelname aan de tocht is geheel op eigen risico. Je kunt vies worden en (kleine) kinderen kunnen het eng vinden.  Opgeven  
Opgeven kan door te mailen naar halloween@heukelumaktief.nl. Vermeld hierbij: de namen en leeftijden van alle deelnemers (max 10 per groep) + de naam, telefoonnummer en mailadres van de contactpersoon.