0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

Energiespreekuur met Energiecoach Heukelum

Uw energieverbruik verlagen of uw huis aardgas vrij maken?

Maandag 5, 12, 19 en 26 februari van 19:00 – 21:30 uur
Gratis toegang (Andere data op aanvraag)

Energiecoach Heukelum (voor huurders én kopers)
Inwoners van Heukelum kunnen vanaf 5 februari iedere maandagavond terecht bij het energiespreekuur in het Dorpshuis. Energiecoaches Huib den Hartog en Johan Jonker zijn dan beschikbaar voor vragen en gesprekken over het energiegebruik bij je thuis. Huib en Johan hebben jaren ervaring met het voorbereiden van energiebesparingsoplossingen voor woningen. Ze zijn beschikbaar om mee te denken voor de beste oplossing voor jouw huis. Een afspraak kun je gebruiken om inzicht in je huidige energiegebruik te vergroten en mogelijkheden te bespreken om je energierekening te beperken.

Je bent ook van harte welkom om binnen te lopen voor een goed gesprek over de energievoorziening in Heukelum in het algemeen. Kom gerust praten over jouw ideeën voor stadswarmte en andere collectieve oplossingen.

De energiecoaches kunnen helpen bij allerlei praktische zaken zoals meten van het sluipgebruik, detecteren van de grootste verliespunten in je huis, voorbereiden rekenwerk, het maken van een isolatieplan en het invullen van je woondossier en warmtebeeld.

EnergieVitaal (vooral voor huurders)
Steeds meer bewoners hebben moeite om de energierekening te kunnen betalen of kunnen deze zelfs helemaal niet meer betalen. EnergieVitaal is een project in Regio Rivierenland om in de eerste plaats huurders te helpen om de energierekening te verlagen. Bewoners kunnen via EnergieVitaal een afspraak maken om samen met een energiecoach te bekijken hoe de energierekening omlaag kan met kleine maatregelen. Ook kan de klusbus langskomen, die gratis besparende materialen in de woning aanbrengt. Zijn kleine maatregelen niet genoeg? Dan helpen we waar mogelijk ook met grote maatregelen.

Huib en Johan kunnen je op weg helpen voor hulp via EnergieVitaal. Dit project is er in de eerste plaats voor huurders maar soms kunnen kopers ook verder worden geholpen. Wij kijken in het gesprek of we u kunnen helpen of verwijzen.