0345 61 71 48
Het bruisende hart
van Heukelum

Dorpshuis De Krakeling dagelijks geopend

Dorpshuis De Krakeling dagelijks geopend.

Dorpshuis De Krakeling is vanaf 22 mei dagelijks geopend van 10.00 tot 15.30 uur. In onze ‘huiskamer’ of op ons nieuwe terras kunt u onder het genot van een kopje koffie of een drankje (tegen Heukelumse tarieven) gezellig een praatje maken, een kaartje leggen, de krant lezen of een spelletje doen. Ook kunt u een eenvoudige lunch bestellen.
Deze Open Deur voor iedereen, is mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen Stichting Heukelum Aktief en ASVZ.
ASVZ bied duurzame zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. In contact met onze omgeving laten we zien wat we doen en kunnen. En vooral hoe we dat doen. Zo versterken we de verbinding met cliënten, ouders, vrijwilligers, gemeente en de maatschappij. Dit doen we samen met bevlogen en betrokken medewerkers uit de praktijk.

Dagbestedingsproject.

In het Dorpshuis werken 5 mensen met een verstandelijke beperking in de nabijheid van twee begeleidsters van maandag t/m vrijdag. Zij nemen verschillende taken op zich, zoals: op- en afbouw van zalen, opruimen, huishoudelijke taken, en nemen uw bestelling op in onze ‘huiskamer’ of bij mooi weer op het terras. Hier kunt u koffie, fris, een koek of een broodje
(uit eigen bakkerij en keuken) bestellen.
En hier blijft het niet bij. Zo halen zij ook bij het seniorencomplex De Leyenburg papier, glas en plastic op. Prikken zij vuil weg bij de speeltuinvereniging, de lagere scholen en het senioerencomplex: kortom zij houden ook nog Heukelum schoon.

Mogen we even voorstellen:

De namen van links naar rechts achter de bar: Jordy, Marcel, Marianne (begeleidster), Jofrey, Mariska (begeleidster), Henk en Sander.

Dit zijn de mensen die u in het Dorpshuis tegenkomt. Samen met u willen zij van Dorpshuis de Krakeling het bruisend hart van Heukelum maken.